Schoonmaakbedrijf Viku

Schoonmaakbedrijf Viku is een echt familiebedrijf en dát merkt u. Samen gaan we voor een strategische samenwerking voor de lange termijn. Met schoonmaakbedrijf Viku als uw partner weet u zeker dat uw housekeeping  tot in de puntjes verzorgd is! Ons streven is niet de grootste, maar de beste te zijn in ons vakgebied. Ook uw tapijtreiniging en meubelreiniging nemen wij u op een professionele en milieuvriendelijke wijze uit handen. Al 15 jaar staan onze gekwalificeerde medewerkers met een glimlach klaar om uw hotel er op zijn best uit te laten zien!

Ons personeel is uw visitekaartje!

Gastvrijheid is de basis van uw business. Uw gasten hebben hoge verwachtingen ten aanzien van de verzorging van de kamers en de vriendelijkheid en behulpzaamheid van uw personeel. Het gedrag en de uitstraling van onze medewerkers is essentieel voor de representativiteit van uw organisatie. Daar zijn wij ons heel goed van bewust. Daarom investeren wij in representatief, gemotiveerd en vakkundig personeel. Personeel dat net dat beetje extra heeft. Verzorgde, gemotiveerde mensen met de juiste mentaliteit.

Vandaar ook dat wij zelf de werving en selectie van ons personeel doen. Wij investeren in onze mensen en dat betaalt zich terug in tevreden medewerkers die passie voor hun vak hebben. Iedere medewerker volgt een interne opleiding gericht op de werkzaamheden, producten, hygiëne en veiligheid. Bovendien faciliteren wij de mogelijkheid om de basisopleiding schoonmaken met module hotelkamerschoonmaak te volgen. Maar ook een training in gastvrijheid en representatie maakt onderdeel uit van de opleiding tot vakbekwame, gastvrije hotelservice medewerker. Wij zijn immers een deel van het gezicht van uw bedrijf. In alle opzichten vormen onze mensen een representatief visitekaartje voor uw organisatie.

Werkwijze schoonmaakbedrijf Viku: kwaliteitscontrole door app!

Viku is uw gastvrije en innovatieve partner. Onze open bedrijfscultuur inspireert medewerkers optimaal te presteren. Ons personeel staat voor kwaliteit en gastvrijheid met een glimlach. Ons product en onze dienstverlening naar u is nooit af. Wij blijven investeren in kwaliteit en zijn zeer innovatief op dat vlak. Om te voldoen aan uw én onze kwaliteitseisen en onze kwaliteitsstandaarden nog hoger te maken, hebben wij een app ontwikkeld. Door deze app hebben zowel u als wij digitaal inzicht in de kwaliteit van de housekeeping. Met als resultaat kwalitatieve, efficiënte én effectieve housekeeping.

Digitaal inzicht in de kwaliteit van ons schoonmaakbedrijf

Om onze housekeeping zo goed mogelijk af te stemmen op uw behoeften en wensen en een optimale kwaliteit te waarborgen, werkt ons schoonmaakbedrijf met een app. Een app waarmee wij onze medewerksters individueel kunnen beoordelen en aansturen. Hierdoor is de geleverde kwaliteit volledig inzichtelijk en transparant, op individueel niveau. Medewerkers krijgen op deze manier persoonlijke sturing en coaching. Door alle gegevens uit de app, kunnen wij u voorzien van uitgebreide digitale informatie,  inclusief foto’s, en kunnen wij onze kwaliteit nog beter waarborgen.

Green Key schoonmaakbedrijf

Ons schoonmaakbedrijf werkt volgens de maatstaven van het Green Key keurmerk. Maar ook volgens de maatstaven van alle andere milieu keurmerken. Wij doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat de gasten van onze opdrachtgevers inleveren op comfort en kwaliteit. Wij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

Schoonmaakbedrijf Viku hanteert het MVO beleid

Ons schoonmaakbedrijf geeft vorm aan haar bedrijfsvoering op een maatschappelijk verantwoorde wijze. Dat betekent dat wij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). De zorg voor het milieu maakt integraal onderdeel uit van onze bedrijfsvoering en de bedrijfsstrategie. Bij iedere bedrijfsbeslissing maken wij een afweging tussen de verschillende maatschappelijke, economische en milieu effecten en houden wij rekening met de belangen van onze medewerkers, klanten en overige stakeholders.

People, Planet, Profit

De basis onder MVO is een juiste balans tussen People, Planet en Profit, ofwel tussen de sociale, de milieu- en de economische aspecten. Onze bedrijfsprestaties moeten in economische vatbaarheid, milieuvriendelijkheid en sociale verantwoordelijkheid met elkaar overeenstemmen.

Cradle to Cradle

De ultieme vorm van duurzaam ondernemen is Cradle to Cradle (C2C). Ons schoonmaakbedrijf werkt volgens het C2C principe. Dat wil zeggen dat de grondstoffen die wij gebruiken volledig hergebruikt kunnen worden, zonder hun waarde te verliezen. Met al onze werkprocessen houden wij hier rekening mee, van schoonmaakmiddelen, tot verpakkingen en vervoer.

Code verantwoordelijk marktgedrag

Schoonmaakbedrijf Viku werkt met ergonomische materialen en heeft de Code verantwoordelijke marktgedrag ondertekend. Dit houdt in dat ons schoonmaakbedrijf opdrachten sociaal verantwoord en met respect voor de kwaliteit van de dienstverlening uitzet, aanneemt en uitvoert, met oog voor het menselijke aspect.

Schoonmaakbedrijf met Schoonmakend Nederland keurmerk

Schoonmaakbedrijf Viku voldoet aan de NEN 4400-1 norm en draagt het Schoonmakend Nederland keurmerk. Een schoonmaakbedrijf dat is aangesloten bij brancheorganisatie Schoonmakend Nederland garandeert kwaliteit en is financieel betrouwbaar. Als lid van Schoonmakend Nederland worden wij jaarlijkse door een onafhankelijke instelling gecontroleerd. Dankzij het Schoonmakend Nederland keurmerk weet u zeker dat het schoonmaakbedrijf waarmee u werkt vakkundig en netjes omgaat met onder andere dienstverlening, personeel en administratie.

Schenking aan goede doelen

Jaarlijks schenken wij een geldbedrag aan een goed doel. Hierbij betrekken wij opdrachtgevers en personeel, die allemaal een kleine bijdrage per kamer leveren. Onze medewerkers kiezen uit een selectie van goede doelen naar welk goede doel de donatie uiteindelijk gaat.

© Copyright - CROB Alblasserdam